woensdag 16 mei 2012

Shoplog!!

Hoi vandaag ben ik (Michelle) samen met Lynn naar de stad geweest, hier heb ik de nodige dingen gekocht. Ik ben bij de H&M, Kruidvat, Hema en The Body Shop geweest. hier onder zien jullie een foto van de H&M. het palet koste 3 euro, de oogschaduw 1 euro, de lipstick 4 euro, de lipgloss koste 1 euro per stuk. 

 

hieronder zijn mijn aanschaffingen van de Kruidvat. 
 de ronde vijl van de essence koste 2,75 euro deze vijl is echt ontzettend fijn om een mooie glans te maken op je nagels. zijn naam is "Shape & Style".
de gebogen vijl van essence koste 1,20 euro. deze vijl maakt echt hele mooie ronde nagels. zijn naam is "Loop file".
onder de vijl liggen 2 lipliners en koste 0,99 euro per stuk. als je deze 2 kleuren samen mixt krijg je hele volle lippen. ze heetten "06 Satin Mauve" en "04 Honey Bun". hiernaast heb ik nog een oogschaduw gekocht. hij koste 1,59 euro van essence en hij heet "02 dance all night". voor de rest heb ik nog een nagellak van 1,20 bij essence gekocht hij heet de "93 walk on air". en een toupeer kam voor 1 euro ja dit kan ik echt niet laten liggen voor 1 euro. en nog de compact powder van essence, hij kost 3,75, en ik gebruik hem bijna iedere dag.
hieronder mijn aanschaffing van bij de body shop. 

ik heb bij The Body Shop een glans nagel vijl gekocht. hij werkt echt vrij goed. en maakt echt een mooie glans en dit doet hij vrij snel. dus je hoeft niet een uur te vijlen voor een beetje glans.










hieronder is mijn aanschaffing van de Hema.

ja hier zijn mijn eerste ringen. ze komen van de Hema en ze koste 3 euro per paar. dit is een tussen maat tussen hele grote ringen en hele kleine ringen. hele grote ringen vind ik echt totaal niet mooi. en kleine vind ik een beetje raar vandaar deze tussenmaat.








dit was mijn eerste Shoplog en ik hoop dat jullie het leuk vonden.

1 opmerking: